torsdag 2 september 2010

The Circle is Complete

5-8 arbetsdagar. Det lät väl okej. Men det skulle komma att kännas som en evighet...
Som ni redan vet så fanns ju ett ex nere på Bokia, och igår kväll ringde en desperat Alice och klagade på The Book Depository, där vi hade beställt Mockingjayarna, och vi kom till sist överens om att hade vi inte fått den på torsdag, så skulle Alice köpa Bokia-exet som vi skulle läsa tillsammans.
Och idag, när Lyra lämnade skolan, var det första hon tänkte "har posten kommit än?". Tittar på klockan, ja! Och med ordet Mockingjay abstrakt och förhoppningsfullt hängande i skallen promenerade hon hem.
Hemma till sist, hade tanken börjat lägga sig, men när ett brunt, misstänkt lagom stort paket sticker ut ur brevinkastet blir hon helt skärpt. Och, ja, vad gör hon om inte rusar fram, sliter ut det och river upp det, och blir stående, hyperventilerande och hysteriskt fnissande i en kvart. Jag lovar, en kvart! Skulle haft kort på det, men var ju som sagt för uppspeedat galen...

Men Alice har fortfarande inte fått den, och köpte till slut Mockingjay på Bokia. Hon kunde bara inte med att se mig sitta och läsa, liksom! Vi håller tummarna för att den kommer imorgon, May the odds be ever in your favor, Saumensch! 

Nu ska vi LÄSA!!!













Skrivet av Lyra

3 kommentarer:

  1. Trevlig läsning! Om ni försöker läska oss Revoltlängtare har ni lyckats;/

    SvaraRadera
  2. Läs fort! Jag vill ha någon att diskutera med!

    SvaraRadera
  3. Köpte den igår ^^ Ska börja läsa den ikväll tror jag...

    SvaraRadera